Miró & CoBrA
Experimenteel spel

Dinsdag tot en met Zondag 10:00 – 17:00

Voor het eerst in bijna 60 jaar, een grote tentoonstelling van Joan Miró in Nederland! Met meer dan 100 kunstwerken van Joan Miró, meer dan 80 van CoBrA kunstenaars en een reconstructie van Miró’s beroemde atelier op Majorca.

Joan Miró Woman Femme se coiffant devant dúne glace 1938. Bruikleen van het Solomon R Guggenheim Museum New York © 2015 Pictoright Amsterdam

 Reconstructie van het atelier van Joan Miró. © foto Peter Tijhuis / Cobra Museum voor Moderne Kunst

Op deze site vind je informatie over de tentoonstelling, de speciale Miró&Ik activiteiten en lees je over Joan Miró zelf.

Lezing Erik Scherder Lezing
Donderdag 3 december 2015

Als hoogleraar Klinische neuropsychologie is Erik Scherder verbonden aan de VU, en kreeg nationale bekendheid door zijn bevlogen columns voor De Wereld Draait Door. Deze middag zal professor Scherder ons alles vertellen over de neurologische effecten van kunst op de hersenen, en vice versa. Ook de werking van een methode als Visible Thinking, zoals ontwikkeld door Harvard University, zal de revue passeren.

Erik Scherder door ©Matthijs Immink in het Cobra Museum

 
La Pequena Cobra bevind zich rechts van het informatiepunt. U kunt ook reserveren met groepen of La Pequena Cobra afhuren.

Neem contact met ons op
info@lepetitcobra.nl / 020 5475037La Pequeña Cobra biedt een dagelijks wisselend assortiment waarbij Spaanse klassiekers langs zullen komen zoals : Aardappeltortilla, Albondigas, Spiesje met ansjovis en olijf, Iberico ham, Dadels met spek, Manchego, Chorizo in rode wijn, Calabres en inktvis in al zijn verschijningen (behalve levend)

 

Route

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst ligt op een moderne plek in een moderne stad. Het is dus makkelijk te bereiken met Fiets, Auto en openbaar vervoer. Klik op de buttons voor Fiets/Scooter, Openbaar vervoer of Auto/Motor om uw vervoer te selecteren. Hier krijgt u een heldere uitleg hoe u bij het Cobra Museum komt.